Speldosa och smyckeskrin - Josefin målar av Victor

  • 349 kr

Ett fint, lite större, smyckeskrin med en underbar, fransk stämning. Här kan du förvara dina mest värdefulla skatter. Skrinet har motiv med Victor & Josefin.

Ett fint, lite större, smyckeskrin med en underbar, fransk stämning. Här kan du förvara dina mest värdefulla skatter. 

Skrinet har motiv av Ernest & Celestine eller Victor & Josefine som duon kallas i Sverige.  Här målar Josefin av Victor och speldosan är avlång.

Den franska filmen kanske inte är så jättekänd i Sverige men är en mycket fin liten film om vänskapen mellan en mus och en björn.
Så här skriver Folkets bio om filmen: 

"I kloakerna under en värld av stora björnar lever den lilla musen Josefine i musvärlden med alla andra små möss. Där är björnhat, tanddyrkan och insamling av bebisbjörnars mjölktänder det viktigaste som finns. Men Josefine vägrar tro att björnarna är hennes fiender.
När hon under ett av alla tandjaktspass möter vrålhungriga björnen Victor är hon nära på att slukas men efter en örfil och godismutor uppstår en osannolik vänskap. Att vara vän med en björn visar sig dock inte vara helt problemfritt. Filmen bygger på böckerna om Victor och Josefine (Ernest et Celestine på franska) av Gabrielle Vincent. Vinnare av franska César för bästa barnfilm/animation och Oscars-nominerad i kategorin bästa animerade långfilm."

Musiken som kommer ut när du öppnar smyckeskrinet är Feelings.

Den vackra asken levereras i en presentkartong.

Innehåller smådelar så barn under 3 år ska inte leka med denna speldosa. Däremot kan så klart små barn titta och lyssna på den på behörigt avstånd.

Här är en liten snutt av den vackra lilla filmen om Victor & Josefin:

Från Trousselier

__________________________________

Trousselier är ett franskt företag som har över 30 års erfarenhet av att tillverka vackra leksaker. De har en lite gammaldags stil och är en älskad leverantör av klassiska barnrumsdetaljer som är synonymt med värme, ömhet och fantasi. Deras hantverk och kunskap är känt över hela världen. Trousselier har moderniserat den traditionella leksakstillverkningen och fortsätter att skapa kreativa, vackra och hållbara leksaker och inredning för barn. Trousselier älskas av både barn och vuxna.