Speldosa och smyckeskrin - Lyser i mörkret (Ballerina)

  • 289 kr

Fint, vackert smyckeskrin som lyser i mörkret! När du öppnar locket börjar en ballerina dansa till Mozart melodi. Här kan du förvara alla dina skatter.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fint, vackert smyckeskrin som lyser i mörkret! När du öppnar locket börjar en ballerina dansa till Mozart melodi. 

Här kan du förvara dina mest värdefulla skatter. Ballerinan skyddar dem åt dig hela natten.

Innehåller smådelar så barn under 3 år ska inte leka med denna speldosa. Däremot kan så klart små barn titta och lyssna på den på behörigt avstånd.

Speldosan är 15cm bred .

Från Trousselier

__________________________________

Trousselier är ett franskt företag som har över 30 års erfarenhet av att tillverka vackra leksaker. De har en lite gammaldags stil och är en älskad leverantör av klassiska barnrumsdetaljer som är synonymt med värme, ömhet och fantasi. Deras hantverk och kunskap är känt över hela världen. Trousselier har moderniserat den traditionella leksakstillverkningen och fortsätter att skapa kreativa, vackra och hållbara leksaker och inredning för barn. Trousselier älskas av både barn och vuxna.