Underbara djur att montera ihop - Många att välja bland

  • 99 kr

Underbart fina djur att montera ihop och sedan ha som prydnad eller som leksaksdjur. Det följer med tydliga bruksanvisningar till modellerna.


Underbart fina djur att montera ihop och sedan ha som prydnad eller som leksaksdjur. Det följer med tydliga bruksanvisningar till modellerna och de går lätt att sätta ihop till ett fint litet djur. Roligt att göra tillsammans, barn och vuxna.

Återvunnen papp som är hållbart och komposterbart. Färgen är ris-baserad och miljövänlig och limmet är fritt från gifter.
Storlek: 44 x 40 x 60 mm.
Rekommenderade från 6 år men kan användas även för lägre åldrar, även om det kan vara lite svårt utan hjälp av en vuxen. 

Dock ej för barn under 3 år pga smådelar.
Från Dodoland

_________________________________________

Dodoland som ligger bakom EUGY fokuserar på design, ekologi och originalitet.

Dodoland tar sina produkter direkt från naturen! Kartongen som används för produkterna är gjord av återvinningsbart material och som kan fortsätta att återvinnas under många generationer. Dodoland känner ett stort miljöansvar när de skapar sina produkter, förutom att de vill framkalla leenden hos människor över hela världen.
Oavsett ålder kan man ha kul med produkterna från Dodoland. Det blir en spännande resa där du på ett enkelt sätt, steg för steg, kommer skapa en avancerad 3D-modell som växer fram inför dina ögon. En jättekul aktivitet att göra tillsammans, barn och föräldrar. Se hur de små kartongbitarna kommer till liv!
Mycket bra för att träna barnen i koncentration, precision, kreativitet och fantasi!