Pop-out Pepparkakshus

  • 169 kr

Bygg ett pepparkakshus av papp. Kan användas år efter år. Figurerna som bor i huset ingår.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Fantastiskt fint pop-out-hus i form av ett pepparkakshus. Tre figurer att leka med och som även är fina när de står vid sitt vackra hus.

Stressa inte med att baka ett eget pepparkakshus, använd det här i stället! Du kan använda det år efter år :-)

Gjord av stadig kartong. Varje del trycks ut och sätts lätt ihop. Bildtryck på båda sidor av kartongbitarna. Över 40 olika bitar att sätta ihop samt klistermärken för dekoration.

Tillverkad av återvunnen papp och målad med vegetariska färger.

Uppfyller CPSIA, ASTM och CE standard.
Ålder: 4+
Förpackningens storlek: 14x18x3cm.

Från Petit Collage

___________________

Petit Collage tar fram vackra och hållbara leksaker med ett tydligt fokus på hållbarhet, lång livslängd och hög kvalitet. Tanken är att barnet ska kunna ha leksakerna under en lång tid och växa och utvecklas tillsammans med dem. Att se till lekglädjen och produktens livslängd är en mycket viktig del i produktutvecklingsprocessen.

Materialen är noga utvalda och återvunna i så stor utsträckning som möjligt. Att använda material från ansvarsfulla källor har hög prioritet, till exempel FSC-certifierat trä för leksakerna och FSC-certifierat papper för många av pappersprodukterna. Petit Collage använder grönsaksbaserat bläck och vattenbaserade färger. Paketeringen är minimerad för att undvika onödigt avfall.

Säkerhet tas på största allvar och alla produkter är fria från BPA, ftalat, bly och formaldehyd. Produkterna är testade och godkända enligt högsta europeiska och amerikanska standard: ASTM, CPSIA, EN71 och REACH.

Tillverkningsprocessen har högt fokus hos Petit Collage. Fabrikerna besöks regelbundet och genomgår med jämna mellanrum sociala och etniska granskningar.