Miniatyrpyssel - Byggsats - Bokaffären

  • 299 kr

För de riktiga pysslarna är Robotime Mini-husen väldigt roliga med sina otroliga detaljer. Här bygger du ihop din egna fantastiska bokaffär.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här finns en härlig utmaning för den riktige pysslaren. Den lilla byggsatsen har massor av otroliga detaljer. Den har till och med LED-belysning. Dessa supersöta, DIY-hus är väldigt fina och detaljerade. Sätt ihop alla delar och njut av ditt eget konstverk som du kan tända upp som en liten lampa på kvällen.

Här bygger du ihop din egna fantastiska bokaffär med alla otroligt små detaljer. Här finns en liten trappa, en bänk, blommor, inslagningspapper och så klart böcker i massor.
Hela byggsatsen håller mycket hög kvalitet. Du hittar allt du behöver i lådan. Instruktionerna är tydliga (på engelska) med steg för steginstruktioner som är lätta att förstå.


Mått
8,5 x 6,2 x 12,8 cm

Material: Trä, papper LED-belysning och metall

Förpackningsmått: L 16,5 x B 6 x H 17,5 cm

Rekommenderad ålder 14+ eller till yngre barn med viss hjälp av vuxen.

Det tar ca 6,5 timmar att sätta ihop denna modell beroende på erfarenhet.

3D-träpussel tillverkat av plywood.
Färgen som du ska använda för att färglägga vissa detaljer är luktfri och tvättas enkelt av med vatten.