Bygg en robot - 'JoyBit'

  • 159 kr

Möt JoyBit! Den här glada och trivsamma lilla roboten är en av flera som du kan bygga med OffBits. Här är ett roligt kit med små skruvar och muttrar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Möt JoyBit! Den här glada och trivsamma lilla roboten är en av flera som du kan bygga med OffBits.

Här är ett roligt kit med små skruvar och muttrar, vingmuttrar, spiraler och annat krafs som, när man bygger ihop dem, bl.a. blir en liten robot. Kittet kommer i en fin låda med ett smart verktyg för att sätta ihop roboten. I kittet medföljer instruktioner för tre olika figurer som man kan göra med delarna.

Det går självklart att knåpa ihop andra figurer av samma delar. Du kanske har egna skruvar och muttrar som ligger och dräller i någon låda - kolla vad du kan skruva ihop själv. Roligt och klurigt för både barn och vuxna och ett spännande sätt för barn att lära sig följa instruktioner.

Material: metall (stål) och plast (polypropylen). Giftfri och blyfri färg.

Den här lilla roboten kan inte röra sig själv eftersom det inte finns några batterier i den. Men som en 6-årig vän sa till mig "Om det inte finns några batterier så kan jag inte heller bli ledsen när att de tar slut!" - Kloka ord...

Rekommenderas till +6 år

Design: The OffBits