Bygg en apa med muttrar - 'Monkeybit' från The Off Bits

  • 99 kr

Bygg en liten apa med OffBits smarta och spännande kit!Här är ett roligt kit med små skruvar och muttrar, vingmuttrar, spiraler och annat krafs som, när man byg

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Bygg en liten apa med OffBits smarta och spännande kit!

Här är ett roligt kit med små skruvar och muttrar, vingmuttrar, spiraler och annat krafs som, när man bygger ihop dem, blir en liten apa. Kittet kommer i en fin förpackning med ett smart verktyg för att sätta ihop figuren.

Dessa produkter har en svårighetsskala från 1-5. Denna lilla apa är tänkt för de som kanske har provat att bygga något förut och har svårighetsgrad 2.

Om du har egna skruvar och muttrar som ligger och dräller i någon låda går det ju också att knåpa ihop andra figurer med hjälp av samma delar - kolla vad du kan skruva ihop själv. Roligt och klurigt för både barn och vuxna och ett spännande sätt för barn att lära sig följa instruktioner.

Material: metall (stål) och plast (polypropylen). Giftfri och blyfri färg.

Rekommenderas till +6 år och får ej användas av barn under 3 år pga smådelar.

Design: The OffBits