Bygg egna fantasifåglar (Volubo, Birds)

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Kul byggset för lite kreativt skapande. Med denna samling platta bitar i härliga färger kan man bygga tre olika fåglar eller hitta på helt egna fantastiska skapelser. Bitarna är tillverkade i trä och målade i mustiga färger. Förpackningen innehåller 31 delar. Kul att sätta ihop och en rolig dekoration för rummet när de är färdiga.

Från 4 år.

Från Djeco

___________

Djeco har leksaker, pussel, spel och pyssel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.