Älvor - Bygg ditt eget älvbibliotek

  • 289 kr

Öppna lådan för att hamna i ett äventyr i älvornas rike. Skapa ett bibliotek med magiska miniatyrböcker som du kan läsa på riktigt!Klipp, vik och fäst för att s

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Öppna lådan för att hamna i ett äventyr i älvornas rike. Skapa ett bibliotek med magiska miniatyrböcker som du kan läsa på riktigt!

Klipp, vik och fäst för att skapa 20 små sagoböcker. Allt från guider där du lär känna Älvornas rike och dess invånare till illustrerade berättelser och böcker som du inte förstått att du behöver läsa förens nu. De små böckerna är på engelska. Det medföljer små bokhyllor som du kan ställa upp dina fina böcker på och den lilla lådan förvandlas då till ett litet dockskåp för älvor!
Med fantastiska illustrationer av Daniela Jaglenka Terrazzini är detta något som kommer förtrolla både gammal som ung.

När du inte använder ditt lilla bibliotek är det bara att stänga igen den stora boken och förvara den i bokhyllan tillsammans med dina andra böcker. Bara du vet att i just den här boken finns ett magiskt litet bibliotek och väntar på dig...
Storlek på boxen/boken är: 307 * 218 mm

av Daniela Jaglenka Terrazzini

Så här tycker en som provat:

"Det här är magiskt! Varje liten bok är fylld med älvstoft och magi! Miniatyrer när de är som bäst! Min dotter tror att det bor älvor i vårt hur. Det är de som brukar stöka till i hennes rum och flytta runt hennes saker... Jag tänker lägga ut en eller två böcker i taget på olika ställen i huset och se hur hon reagerar när hon hittar dem! Det är bra att ha en vass kniv för att skära till böckerna. Även en bra linjal är bra att ha för att vikningen ska bli snyggare."