Balansfågel - Hur håller den sig kvar? (3 st i varje paket)

  • 49 kr

Det är som magi! Du kan balansera dem på fingertoppen eller sätta dem på en kant på en hylla. Som genom en magisk kraft håller de sig kvar utan att ramla!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Alla sorterna finns tyvärr inte kvar.

__________________________

Det är som magi!

Du kan balansera dem på fingertoppen eller sätta dem på en kant på en hylla. Som genom en magisk kraft håller de sig kvar utan att ramla ner! Spännande och roligt att experimentera och leka med.

I förpackningen finns 3 färgglada fåglar i hårdpapp. 

I den ena förpackningen finns det en mörkblå, en ljusblå och en grön fågel.
I den andra förpackningen finns det en röd, en gul och en lila fågel.


Förpackningen storlek är 10x15 cm

+3 år pga små delar

Design: Moulin Roty, Frankrike

__________________________________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger och material av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.