Coola dinosaurier i trä från Tender Leaf Toys

  • 39 kr

Underbart fina dinosaurier i trä. Fint och enkelt målade i vattenbaserade färger. Dinosaurierna finns i 8 fina varianter. Pris per styck.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Tyvärr är hyllan och de flesta dinosaurier slut. En sort finns fortfarande kvar.

Underbart fina trädjur, här i form av coola dinosaurier. Fint och enkelt formade i trä och målade i vattenbaserade färger. 

Dinosaurierna finns i 8 fina varianter. Pris per styck. Du väljer själv vilka du vill ha.

De du kan välja bland är Tyrannosaurus rex, Velociraptorer, Parasaurolophusar, Triceratops, Pterodactyler, Ankylosaurusar, Stegosaurusar och Brontosaurusar.

Dinosaurierna kostar 39 eller 45 kronor styck, beroende på storlek. Välj själv vilka du vill ha.

+3 år pga små delar

Design: Tender Leaf Toys

Tips från en kund!
"Du kan använda djuren till så mycket fint. Jag skrev min dotters namn och datum på djuren och gav sen bort dem till gästerna på min dotters 1-års kalas"

__________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.