Spel - Vargen kommer!

  • 109 kr

Finns det några vargar här? Kul och spännande kortspel där vargarna attackerar, hundarna försvarar och fåren samlar poäng. Går snabbt att lära sig!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Finns det några vargar här i natt? Kul och spännande  kortspel där vargarna attackerar, hundarna försvarar och fåren samlar poäng. I början av spelet ger du bort kort till de andra spelarna för att delvis ha koll på vad de har på handen. Målet är att behålla de kort du har och ta de andra av dina motspelare. Strategiskt och roligt för hela familjen!

Från ca 5 år
Förpackningsstorlek: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Från Djeco

10 minuter
Från 5 år
3-5 spelare 
Bra kalaspresent till barnkalas
Bra på resa. 8,5 x 11,7 x 2,8 cm


*********************************
Vad tycker de som spelat?

Smart att i början ge varandra kort som gör att man delvis kan ta reda på vad den andra har på handen. Fyra av fem stjärnor! - 
Marie-Cecile

____________________________________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.