Roligt snabbhetsspel om mat i pocketformat från Londji

  • 199 kr

Hjälp kocken att snabbt hitta de 10 ingredienserna som behövs för att göra klart middagen!Här gäller det att vara den som först får syn på markören med samma bi

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Hjälp kocken att snabbt hitta de 10 ingredienserna som behövs för att göra klart middagen!

Här gäller det att vara den som först får syn på markören med samma bild som finns på kortet som vänds upp.

Ett spel där små barn kan vara minst lika bra som större barn och vuxna eftersom det gäller att vara snabb och komma ihåg var sakerna ligger.

Det här lilla spelet tar inte mycket plats och går jättebra att ta med på resa eller när ni åker till landet över helgen.

Härliga illustrationer av  Txell Darne

Passar hela familjen!

Från 3 år

Gjort av återvunnet papp och papper. 

Förpackningen är 24 x 24 x 8 cm

Från spanska Londji.

_________________________________________________________

Londji

Leksaker för barn mellan 3 och 103 år.

Londji tillverkar fantasifulla, härliga leksaker som är både vackra och galna. Londji designar och tillverkar sina leksaker i Barcelona, Spanien.
Londji tillverkar innovativa, originella och säkra leksaker som får barnen att leka och skapa minnesvärda stunderna tillsammans.
Leksakerna tillverkas med stor omsorg med de bästa materialen. Tillverkningen sker med respekt för arbetsförhållandena och med stor hänsyn till vår miljö och vår planet eftersom Londji vill lämna en frisk planet till våra barn och barnbarn.