Mémo Robots - Samarbetsspel från Djeco

  • 119 kr

Ett kortspel där ni ska sammarbeta och utnyttja varandras minne för att hitta de rätta robotdelarna för olika uppgifter och bygga upp den "snälla" roboten.

Dela

Ett kortspel där ni ska sammarbeta och utnyttja varandras minne för att hitta de rätta robotdelarna för olika uppgifter och bygga upp den "snälla" roboten. 

Men se upp! Om ni minns fel måste ni istället bygga på den "elaka" roboten, och om den elaka roboten blir klar först så förlorar ni! 

I början av spelet läggs 16 kort med robotdelar som har olika färg och utseende ut i ett rutmönster med 4 x 4 kort. 
Sedan ska alla spelare memorera var delarna ligger innan ni vänder upp och ner på korten och börjar spelet genom att dra ett uppdragskort. Varje uppdragskort har en robot som ni ska återskapa genom att samtala och komma fram till vilka 4 av de nedvända korten som har huvud, kropp, armar och ben i rätt färger och sedan vända upp de fyra kort ni kommit fram till. 
Stämmer alla uppvända kort med roboten på uppgiftskortet använder ni baksidan på uppdragskortet till att bygga på den snälla roboten. Både den snälla och den elaka roboten behöver 4 uppgiftskort för att bli klar, så ni måste ha bra minne och komma överens för att inte bli klar med den eleka roboten först. 

En spelomgång tar ungefär 15 minuter.

Från 5 till 99 år. 

För 1 till 5 spelare.

Här finns en film där ni ser hur det ser ut. Om ni inte förstår texten (som är på franska) finns beskrivningen här ovan.


_________________________________________________________________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.