Mini Logix - Gissa mitt namn (Guess my name) - Tjejer från Djeco

  • 79 kr

Ett roligt minispel för två. Jättebra att spela under resan, på stranden, restaurangen eller en dag när ni har riktigt tråkigt. Liten förpackning, bra på resa.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett roligt minispel för två. Jättebra att spela under resan, på stranden, restaurangen eller en dag när ni har riktigt tråkigt. Smidigt format gör det lätt att ta med i väskan. Gissa namnet genom att ställa rätt Ja och Nej-frågor och utesluta namn efter namn. Två pennor medföljer.

Från

________________________________

Vad tycker de som testat?

"Jätteroligt! Jag tycker om att spela det här när vi är hemma också." - 6-åring

"Kul och klurigt spel även för vuxna. Man behöver inte rita så hårt med pennan för då kan man använda korten om och om igen. Man behöver inte kunna läsa men behöver kunna bokstäverna för att kunna verifiera vilken person motspelaren har tänkt/gissat på. Även mindre barn kan tycka att detta är kul och om man inte kan bokstäverna kan man spela i lag med någon som kan. Superbra att ha med på resa eller restaurang. Liten, smidig förpackning som kan ligga i handväskan." - Mamma

________________________________


10 minuter
6-10 år
2 spelare
Bra present på barnkalas
Bra på resan. 11x15,5x1,3cm


____________________-

Djeco har leksaker, pussel, spel och pyssel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.