Memory spel -Tropiska djur

  • 149 kr

Ett roligt och extra allt memory-spel där det gäller att hålla reda på de busiga djuren. Du får 30 sekunder på dig att memorera djuren. Lycka till!

Ett roligt och extra allt memory-spel där det gäller att hålla reda på de busiga djuren. Du får 30 sekunder på dig att memorera djurmarker innan de täcks över. Sedan dras ett spelkort som visar ett djur, och du ska försöka komma ihåg var djuret ligger. Gissar du rätt får du behålla kortet men gissar du fel går turen vidare. Först till fem kort vinner!  För att röra om i grytan finns också handlingskorten  -med dem kan du  t ex byta plats på markerna. Kul spel och bra hjärngympa för hela familjen.

Förpackningsstorlek: 21,5 x 21,5 x 4 cm


15 minuter
5-10 år
3-5 spelare
Bra present till barnkalasFrån Djeco

_______________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.