Gör ditt eget spel!

  • 299 kr

Här får du chansen att göra ditt eget spel! Det finns många olika brädspel där ute men kanske har du inte hittat exakt det du skulle vilja spela? Den här u

Här får du chansen att göra ditt eget spel! Det finns många olika brädspel där ute men kanske har du inte hittat exakt det du skulle vilja spela? 

Den här underbara asken är både pyssel och spel i ett. Pyssla ihop ditt eget spel med dina egna regler och figurer. Samla sen din familj och dina vänner och se vem som vinner ära och rikedom i ditt spännande spel!

Kanske har du en egen historia som du vill berätta med där du redan har tänkt ut vilka figurer du vill kunna spela med? Nu har du chans att väcka dina idéer till liv! I detta kit hitta du allt du behöver för att göra ditt eget spel! När du ska färglägga de olika delarna kan du välja bland de färger du redan har hemma. T.ex. kan du måla med tuschpennor, filtpennor eller vattenfärg, välj vad du tycker passar bäst.

Designa lådan och spelbrädet som du vill så att det passar till spelet du vill göra. Om du vill kan du färglägga båda sidorna av spelbrädet så får du två olika spel du kan spela. 

Måla figurerna och pynta dem med fina saker du har hemma. Kanske får någon av dem lite garn som hår och en annan en klänning full av paljetter? Skriv gärna ner spelets regler på insidan av locket så att du inte tappar bort dem.

Sen kan du bjuda in hela familjen på en riktig spelkväll med ditt egengjorda spel. 

Lycka till!

____________________________________________

Från 5 år

Asken är 32x16 cm

Spelbrädet är 29x29 cm

Kort och brickorna är 3-4 cm

Figurerna är 5 cm

Innehåll:

1 box i naturpapper
1 spelbräde i naturpapper
4 träfigurer
1 trätärning
9 kort
20 brickor

Från Marbushka

____________________________________________________


Marbushka, en ungersk leksakstillverkare, tar oss med till den magiska barndomsvärlden med hjälp av vackert utformade handgjorda spel. Marbushka började som en liten konstnärsverksamhet och blev sedan snabbt ett företag som täcker alla delar av produktionen - från design, tillverkning till försäljning. Eftersom de tyckte sig sakna något hos de leksaker, spel och pussel som fanns på marknaden har de ägnat sig passionerat åt att skapa leksaker av hög kvalitet med originalitet, ärlighet och lekfullhet som filosofi. Deras mål är att ge en ny mening åt barnens leksaker och att skapa en ny värld som barn och vuxna kan njuta av tillsammans.
Bakom Marbushka finns två kreativa människor - Beatrix Bohony och László Zöld, make och hustru som ville ge sin dotter Bojana något mer än vad som fanns i leksaksbutikerna. Deras dotter är deras ständiga inspiration, motivation och nyckelpersonen när det gäller att skapa och testa nya produkter.
Marbushka-leksaker tillverkas lokalt i Ungern av ekologiska, naturliga material, mestadels återvunna. De arbetar ständigt för att se till att deras påverkan på miljön är minimal. De har skapat en hållbar krets av partners, leverantörer, tillverkare och detaljhandlare som främst är små, familjedrivna företag.

ANSVAR - Förutom att skapa vackra och hållbara spel strävar Marbushka efter att arbeta miljömedvetenhet och hållbart under hela produktionen. Marbushkas försöker tänka miljövänligt i alla delar och det återspeglas också ibland i spelens innehåll. Pappret som används i produktionen är certifierade av FSC och PEFC, som garanterar att skogarna används i enlighet med de regelverk som styr. Återplantering och ansvarsfullt underhåll av skogen är en del av detta. Kartongerna till spelen är till 90% tillverkade av återvunnet papper.

HANDGJORT - Med undantag för själva tryckningen och bindning, tillverkas alla Marbushka-spel för hand. Handgjorda produkter har mindre påverkan på miljön.

NATURLIGT - Marbushka föredrar naturliga material så som papper, trä och tyg. Marbushka använder naturliga färger för att färga och skydda trädelarna i spelen.