Gör ditt eget spel!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här får du chansen att göra ditt eget spel! Det finns många olika brädspel där ute men kanske har du inte hittat exakt det du skulle vilja spela? 

Den här underbara asken är både pyssel och spel i ett. Pyssla ihop ditt eget spel med dina egna regler och figurer. Samla sen din familj och dina vänner och se vem som vinner ära och rikedom i ditt spännande spel!

Kanske har du en egen historia som du vill berätta med där du redan har tänkt ut vilka figurer du vill kunna spela med? Nu har du chans att väcka dina idéer till liv! I detta kit hitta du allt du behöver för att göra ditt eget spel! När du ska färglägga de olika delarna kan du välja bland de färger du redan har hemma. T.ex. kan du måla med tuschpennor, filtpennor eller vattenfärg, välj vad du tycker passar bäst.

Designa lådan och spelbrädet som du vill så att det passar till spelet du vill göra. Om du vill kan du färglägga båda sidorna av spelbrädet så får du två olika spel du kan spela. 

Måla figurerna och pynta dem med fina saker du har hemma. Kanske får någon av dem lite garn som hår och en annan en klänning full av paljetter? Skriv gärna ner spelets regler på insidan av locket så att du inte tappar bort dem.

Sen kan du bjuda in hela familjen på en riktig spelkväll med ditt egengjorda spel. 

Lycka till!

____________________________________________

Från 5 år

Asken är 32x16 cm

Spelbrädet är 29x29 cm

Kort och brickorna är 3-4 cm

Figurerna är 5 cm

Innehåll:

1 box i naturpapper
1 spelbräde i naturpapper
4 träfigurer
1 trätärning
9 kort
20 brickor

Från Marbushka