Difference (junior) - Ett spel där du ska upptäcka skillnaderna

  • 149 kr

Ett vackert spel med vackra kort där det gäller för dig och dina medtävlare att vara den som först ser vad som skiljer korten åt. Bra att ta med på resa.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett vackert spel med vackra kort där det gäller för dig och dina medtävlare att vara den som först ser vad som skiljer korten åt.

Placera ett kort i mitten och dela sedan ut resten jämnt fördelat mellan alla deltagare. Varje spelare tittar på det översta kortet i sin spelhög och försöker att se två skillnader mellan sitt kort och det som ligger på mitten av bordet. 

När en spelare har sett två skillnader lägger spelaren det kortet på mitten av bordet och spelet fortsätter. Spelaren som först blir av med alla sina kort vinner spelet! Du kommer att kunna spela många, många gånger utan att kunna komma ihåg alla skillnader eftersom korten är tvåsidiga och visar 4 olika bilder! 

Spelet ligger i en liten fin förpackning som är enkel att ta med sig på resan!

Från 5 år.

Från: Gigamic