Cadomino - Spelet där du ska hitta djurets speciella present

  • 179 kr

Roligt spel där det gäller att para ihop rätt present med rätt mottagare snabbast möjligast.  Enkelt spel som går att spela många gånger. Träning av observ

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Roligt spel där det gäller att para ihop rätt present med rätt mottagare snabbast möjligast.  Enkelt spel som går att spela många gånger. Träning av observations- och reaktionsförmåga får du på köpet!.

Lägg ut dominobrickorna med djuren på bordet så att alla kan se dem.

Vänd upp ett av korten där det står vilken present ni ska hitta.

Nu börjar det kluriga. Ni ska hitta bakgrunden med den rätta presenten i tre steg genom att följa "ledtrådarna" ni får genom nästa djur. Alla gör detta samtidigt och när någon av er hittat rätt djur ropar ni "Hittad!".

Ett roligt spel, där alla i familjen kan vara med.

Antal spelare: 2 - 6
Speltiden är ca 10 minuter.
Förpackningsstorlek: 10 x 21,5 x 3,5 cm

Från 5-10 år

Tyckt av de som spelat

"Roligt spel som går snabbt att komma in i och spela. Bra övning för att snabbt lära sig se saker och urskilja bilder från sin bakgrundsfärg. Extra bra övning om du drömmer om att bli pilot :-) För vissa 5:åringar kanske det dock kan vara svårt att hänga med i det snabba tempot."
Pappa Stefan

Från Djeco.

________________________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.