Sagokort- Ett spel om att skapa din egen berättelse

  • 179 kr

Använd dessa fina kort för att berätta en saga. Du kan göra det ensam eller tillsammans med andra. Du behöver inte kunna läsa. Sagan skapas i er fantasi.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Använd dessa fina kort för att berätta en saga. Du kan göra det ensam eller tillsammans med andra. 

Det medföljer instruktioner på engelska för hur du kan använda korten eller också hittar du på din egen variant (se nedan vad andra som köpt korten gjort med dem)

Det kommer bli nya berättelser varje gång ni spelar.

36 kort följer med.

Korten är små, lite större än vanliga spelkort, så det är lätt att förvara dem eller ta med dem på en resa.

Från ca 3 år och uppåt.

Från eeBoo

_____________________________________________________________________

Sagt av de som spelat:

"Jättekul! Skulle säkert passa bra att ha med sig på en biltur. Vår 3-åring vill att någon spelar med henne och tar fram korten som hon skapar berättelsen kring. Förmodligen kan 4-5-åringar spela helt självständigt. Vi har även spelat tillsammans hela familjen. Då har vi delat ut korten till alla och gått runt bordet. Vi fick berätta om vårt kort en och en och skapa en saga tillsammans. Jättekul att kunna göra något som både farfar och 3-åringen tyckte var kul"

"Helt fantastisk! Jag köpte spelet till min dotter men tog sen med det till min förskola och där har det blivit kvar. Barnen älskar det och använder det om och om igen. Vi har dem ofta när vi  arbetar med frågorna vem, vad, när, var, varför och hur. Ibland har vi lagt korten på golvet och satt oss i en ring runt omkring. Varje barn får ta ett kort och berätta om det. Sen ska nästa barn berätta sagan så här långt och även lägga till vad som händer på nästa kort. Det är jättebra övning för att lyssna på varandra, komma ihåg och hitta på en fortsättning."

"Jag tyckte att spelet såg fint ut och köpte det. Jag trodde dock inte att mina barn skulle tycka så mycket om det som de gjorde. De älskar att skriva sagor om korten och sen visa mig både sin text och kortet de skrivit om."