Underbar BallerinaKanin

  • 219 kr

Underbar liten kanin med vacker ballerinakjol och rosa ballerinatassar. Denna lilla kanin är en fantastisk balettdansös och ska snart ha huvudrollen i baletten.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbar liten kanin med vacker ballerinakjol och rosa ballerinatassar.

Denna lilla kanin är en fantastisk balettdansös och ska snart ha huvudrollen i skogsbaletten. En gullig sötnos med härlig energi, spetsade öron och eleganta ögonfransar som älskar sina rosa balettskor och sin fina tyllkjol i flera lager. 

Tillverkad av 97% polyester, 3% spandex och handtvättas vid behov.

Storlek: ca 20 x 4 x 3 cm.

Från +0 månader

Från Jellycat

______________________

Jellycat startades I London, England, år 1999. De har underbara gossedjur som är både galna och mjuka. Knasigt söta djur som är det mjukaste du någonsin kramat. Roliga och underbara skapar de trygghet hos alla barn som har haft lyckan att sova med dem.