Sovande kanin i korg

  • 379 kr

Sjung en vaggvisa för denna lilla trötta kanin i sin mysiga beige manchester korg. Om du är väldigt försiktig kan du ta upp denna lilla sömniga sötnos.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Sjung en vaggvisa för denna lilla trötta kanin i sin mysiga beige manchester korg. Om du är väldigt försiktig kan du ta upp denna lilla sömniga sötnos för en riktigt mysig godnattkram. Med sin gosiga ljusbruna päls, mjuka ljusrosa pyjamas, härligt lena öron och söta broderade ansikte blir denna lilla sömniga gullunge snabbt en favorit. Handtvättas och plan- eller hängtorkas vid behov.

Storlek: ca 19 x 9 cm.

Från +0 månader.

Från Jellycat

______________________

Jellycat startades I London, England, år 1999. De har underbara gossedjur som är både galna och mjuka. Knasigt söta djur som är det mjukaste du någonsin kramat. Roliga och underbara skapar de trygghet hos alla barn som har haft lyckan att sova med dem.