Rävunge (Cordy baby fox) från Jellycat

  • 289 kr

Här får du en listig liten kamrat  som du både kan busa med och få tröst av. Denna lilla vän har smugit fram ur skogen för att hoppa direkt in i din famn.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här får du en listig liten kamrat  som du både kan busa med och få tröst av. Denna lilla vän har smugit fram ur skogen för att hoppa direkt in i din famn. Oemotståndlig med broderade ögon och nos, och vacker terrakotta och benvit päls. 

Storlek: 34 cm. 

Från +0 månader

Från Jellycat

______________________

Jellycat startades I London, England, år 1999. De har underbara gossedjur som är både galna och mjuka. Knasigt söta djur som är det mjukaste du någonsin kramat. Roliga och underbara skapar de trygghet hos alla barn som har haft lyckan att sova med dem.