Mullvaden Nippit

  • 209 kr

Denna gosiga och vänliga lilla mullvad bara älskar att gräva tunnlar precis överallt. En liten sittande filur med silkeslen gråbrun päls och små tassar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Denna gosiga och vänliga lilla mullvad bara älskar att gräva tunnlar precis överallt. En liten sittande filur med silkeslen gråbrun päls och små tassar samt en liten svans i ljusbrunt. Med en söt svart nos och pigga ögon tittar denna blyga lilla figur försiktigt upp ur sitt hål för att få lära känna dig. 

Tillverkad i 100% polyester och handtvättas vid behov.

Storlek: ca 13 x 7 cm.

Från +0 månader.

Från Jellycat

______________________

Jellycat startades I London, England, år 1999. De har underbara gossedjur som är både galna och mjuka. Knasigt söta djur som är det mjukaste du någonsin kramat. Roliga och underbara skapar de trygghet hos alla barn som har haft lyckan att sova med dem.