Liten Pepparkaksgubbe från Jellycat

  • 149 kr

En glad liten pepparkaksgubbe som tittar förbi för att önska er en god jul. Pepparkaksgubben har sin mjukt rundade kropp och ett glatt leende.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En glad liten pepparkaksgubbe som tittar förbi för att önska er en god jul. Med sin mjukt rundade kropp och med ett glatt leende på plats är den här lilla festliga krabaten är redo att sprida glädje och julstämning var den än kommer. Stoppa den i en julstrumpa eller ha den med i dukningen för att sätta ett leende på allas läppar. Tillverkad av 97% polyester, 3% spandex och handtvättas vid behov.

Storlek: ca 10 x 8 cm.

Från +0 månader

Från Jellycat

______________________

Jellycat startades I London, England, år 1999. De har underbara gossedjur som är både galna och mjuka. Knasigt söta djur som är det mjukaste du någonsin kramat. Roliga och underbara skapar de trygghet hos alla barn som har haft lyckan att sova med dem.