Den snofsiga kaninen från Jellycat

  • 369 kr

Denna lilla välklädda raring är mjukare än mjukast och med oemotståndligt långa och gulliga öron. Där finns det plats att viska många hemligheter. Denna ljuvlig

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Denna lilla välklädda raring är mjukare än mjukast och med oemotståndligt långa och gulliga öron. Där finns det plats att viska många hemligheter. Denna ljuvliga lilla kanin är välgjord med klassiskt  och charmigt utseende. Ta med kaninen på dina promenader, tillsammans kan ni spatsera runt i era bästa gå ut -kläder. Kanske är det rock och halsduk, kanske är det något helt annat..  Men en sak är säker - ni kommer charma alla ni möter!

Storlek: 26 cm

Från +0 månader

Från Jellycat

______________________

Jellycat startades I London, England, år 1999. De har underbara gossedjur som är både galna och mjuka. Knasigt söta djur som är det mjukaste du någonsin kramat. Roliga och underbara skapar de trygghet hos alla barn som har haft lyckan att sova med dem.