Apa (Fuddlewuddle Monkey) från Jellycat

  • 319 kr

Här får du en riktigt liten goding! Denna charmiga apa har den mest förnöjda uppsyn du kan tänka dig. Och vet du varför? Jo för att ni ska bli bästa vänner! Nyf

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här får du en riktigt liten goding! Denna charmiga apa har den mest förnöjda uppsyn du kan tänka dig. Och vet du varför? Jo för att ni ska bli bästa vänner! Nyfiken och näpen i mjukaste material . Apan är en  gullig kompis att krama , och kan torka tårar med svansen om du är ledsen, le som du när du är glad, och alltid se på dig med kärlek!

Storlek: 23 cm

Från 12 månader

Från Jellycat

______________________

Jellycat startades I London, England, år 1999. De har underbara gossedjur som är både galna och mjuka. Knasigt söta djur som är det mjukaste du någonsin kramat. Roliga och underbara skapar de trygghet hos alla barn som har haft lyckan att sova med dem.