Snurrpussel 'Djur'

  • 119 kr

Snurra runt de olika delarna och matcha bilder med det här snurrpusslet i trä. Roligt för små barn att öva finmotoriken på samtidigt som de lär sig om djur.

Snurra runt de olika delarna och matcha bilder med det här snurrpusslet i trä.
Roligt för små barn att öva finmotoriken på samtidigt som de klurar ut hur snurran fungerar lära sig känna igen fyra olika djur. 

Vad händer om ni blandar runt djuren som ni själva vill? Vilka knasiga kombinationer kan ni hitta på?

Ca 17,5x4x4 cm

Rekommenderas till +18 mån

Design: Tender Leaf Toys

____________________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.