Helguten BitNalle med unge

  • 99 kr
  • 69 kr

Leksak i naturgummi att pilla på eller bita på när det kliar i munnen. Nalen är mjuk men ändå slitstark och går säker även för de allra vassaste små tänderna.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Leksak i naturgummi att pilla på eller bita på när det kliar i munnen. Nalen är mjuk men ändå slitstark och går säker även för de allra vassaste små tänderna.

Ålder: från nyfödd

Storlek: 10 cm

Material: naturgummi, handmålat med giftfri färg. Naturgummi är lite mer töjbart än plast och ”ger efter” mer när barnet biter på det. Inte ens de vassa nya tänderna kan ha sönder våra naturgummibitsaker. De innehåller inte heller de mjukgörare (som t.ex. ftalater) som plast innehåller och som kan vara giftiga.

Våra naturgummileksaker är speciellt kontrollerade så att de nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte ska finnas där i slutprodukten. Det innebär också att risken för latexallergi minimeras. Naturgummi ska inte förvaras i direkt solljus eller komma i kontakt med tobaksrök, då kan nitrosaminer utvecklas. Naturgummi är ett naturmaterial och om din leksak blir hård eller kladdig är det dags att säga adjö till den.

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Från: Lanco