Dragdjur - Mammut

  • 399 kr
  • 299 kr

Det här kan vara det allra sötaste dragdjuret! Jättefin inredningsdetalj i barnrummet när den inte går på promenad med sin ägare. Från 18 månader.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Det här kan vara det allra sötaste dragdjuret! Jättefin inredningsdetalj i barnrummet när den inte går på promenad med sin ägare.

Från 18 månader

Storlek 16 x 20 x 32 cm

Material: Björk, furu och mdf

NEO konceptets mammut serie

Från Kids Concept

_____________________


Hållbar svensk design.

Kid’s Concept är ett svenskt designföretag som grundades 2007 med passion att skapa egendesignade produkter för att förenkla livet kring barnen och bidra till en trygg och lekfull barndom. Det är enkelt att inreda med våra koncept och barnrummet blir harmoniskt med genomtänka teman i inredningsdetaljer och leksaker. I vårt arbete sätter vi barnets trygghet först, våra inredningsdetaljer och leksaker skall vara säkra, hållbara och trygga att leka med. De ska tåla att gå i arv från storasyster till lillebror.

Fantasin är det enda som sätter gränserna

“Att utforma en produkt måste börja från barnets perspektiv, för att se till att vi utvecklar produkter som möter barnens behov och stimulerar de små att leka, lära och utveckla motoriken och fantasin. Våra leksaker måste vara säkra och funktionella och de måste följa Kid's Concepts höga kvalitetsstandarder. Jag börjar ofta med en enkel skiss på ett papper. Jag har ett öga för detaljer och jag tycker om att utforska och prova nya saker. Det bästa och roligaste med mitt arbete är att kunna följa hela kedjan från skiss till testad och färdig produkt. Den processen kan variera från 6 till 18 månader och vi samarbetar nära med våra kompetenta leverantörer över hela världen. Vi arbetar med många olika material och färger som jag tycker är intressanta att kombinera. Det är fantastiskt att jag kan följa med produkten från idé till testad produkt.”