Rallye - Ett pedagogiskt bilspel från Djeco

  • 199 kr

Det här är ett pedagogiskt spel som övar dig i att räkna addition och subtraktion. Du slår en 2a och en 3a på tärningarna. Vad blir det om du slår ihop det?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Det här är ett pedagogiskt spel som övar dig i att räkna addition och subtraktion. Du slår en 2a och en 3a på tärningarna. Vad blir det om du slår ihop de siffrorna? 5! Vilka kort kan tillsammans bilda siffran 5, antingen genom addition, subtraktion eller med en kombination?

2+3 = 5

4+1=5

3+3-1=5

Ett tärningsspel som kräver både tur och list. Planera noga för att "köra" alla kilometer som din bil behöver. 

Ålder: 6-10 år

2-5 spelare

15 minuter

Förpackningsstorlek: 21,5 x 21,5 x 3 cm

Från Djeco.

_________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.