Belöningstavla - Sjöjungfrur

  • 139 kr

Roliga belöningstavlor som du kan använda till allt som du vill belöna och uppmuntra. Visst blir det lättare att bli motiverad att borsta sina tänder med guldst

Dela

Roliga belöningstavlor som du kan använda till allt som du vill belöna och uppmuntra.

Visst blir det lättare att bli motiverad att borsta sina tänder, bädda sin säng, göra sina läxor, mata hamstern, städa sitt rum, plocka ur diskmaskinen, gå ut med soporna om man får någon form av belöning för det?

Här finns 10 ark med belöningstavlor. Det betyder att du kan använda dessa till 10 olika mål eller vid 10 olika tillfällen. Du kanske vill ha en tavla för potträning, en för tandborstning osv.

Högst upp på belöningstavlan skriver du vad som gäller för just denna belöningstavla.

Varje gång som barnet gör den uppgift som man kommit överens om, får barnet klistra en guldstjärna på tavlan. När stjärnorna når ända upp till toppen får barnet en belöning som ni har kommit överens om. Det kan vara att få välja film till fredagens myskväll, att få några extra godisar till lördagsgodiset, att få gå ut och fika på café, att få bestämma vilka kläder mamma och pappa ska ha på sig till jobbet imorgon eller något annat som ni själva kommer på.

Förpackningen innehåller:

  • 10 ark med belöningstavlor i A4-format
  • 2 ark med guldstjärnor (totalt 104 stjärnor)

Tillverkat i Tyskland.