Pusselspel (44 bitar)

  • 99 kr

Två i ett! Bygg ihop pusslet och plocka sen fram en tärning och någonting som kan fungera som spelpjäser. Du har nu ett spel som ni kan spela tillsammans.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Två i ett! Bygg ihop pusslet och plocka sen fram en tärning och någonting som kan fungera som spelpjäser. Du har nu ett spel som du kan spela tills du känner för att bygga ditt pussel igen. Du bygger pusslet i en ram så det ligger helt stilla när du använder det som spel. I och med att det ligger i en ram tar det mycket mindre plats vid förvaring eftersom det inte kommer i någon stor låda.

44 bitar.

Design: Larsen

___________________________________


Larsen Pussel är en norsk pusseltillverkare som tillverkat pussel i norska Flekkefjord redan 1953. Larsen Pussel är fortfarande, 50 år senare, ett familjeföretag med målet att tillverka pussel av hög kvalitet och gärna med en pedagogisk inriktning.
Larsen gör kvalitetspussel av kraftig hårdkartong så att de blir både hållbara och lätta för barn att greppa.

Larsens pussel har ofta en ram som pusslet läggs i. Det gör att pusslet inte kommer i någon låda vilket gör att det tar minimalt med plats vid förvaring.

Något som kan vara bra att tänka på när man väljer pussel är att barn ofta hellre lägger ett lite lättare pussel många gånger än ett svårt. Om pusslet blir för svårt tappar mindre barnet snabbt både intresse och tålamod.

Larsens pussel har ofta olika former på pusselbitarna och det gör pusslen extra roliga och spännande att lägga. En del pusselbitar är formade som djur och andra roliga saker. Det blir en extra utmaning för barnet att hitta vilka pusselbitar som föreställer något speciellt.