Pussel - Vad kan du hitta vid insjön? (48 bitar)

  • 99 kr

Härligt pussel med allt fint som du kan hitta vid en insjö. I mitten finns ett "vanligt" pussel där du ska lägga ihop motivet med barnen vid sjön.

Härligt pussel med allt fint som du kan hitta vid en insjö. I mitten finns ett "vanligt" pussel där du ska lägga ihop motivet med barnen vid sjön. Runt mittenmotivet finns det en massa djur och växter och här gäller det att pussla ihop rätt bild med rätt namn. Pedagogiskt och kul!

Pusslet ligger i en ram och du lägger det också i ramen, så det blir lite lättare att hitta rätt bitar. Det tar inte heller mycket plats vid förvaring eftersom det kommer utan någon stor låda.

48 bitar.

Från Larsen

____________________________


Larsen Pussel är en norsk pusseltillverkare som tillverkat pussel i norska Flekkefjord redan 1953. Larsen Pussel är fortfarande, 50 år senare, ett familjeföretag med målet att tillverka pussel av hög kvalitet och gärna med en pedagogisk inriktning.
Larsen gör kvalitetspussel av kraftig hårdkartong så att de blir både hållbara och lätta för barn att greppa.

Larsens pussel har ofta en ram som pusslet läggs i. Det gör att pusslet inte kommer i någon låda vilket gör att det tar minimalt med plats vid förvaring.

Något som kan vara bra att tänka på när man väljer pussel är att barn ofta hellre lägger ett lite lättare pussel många gånger än ett svårt. Om pusslet blir för svårt tappar mindre barnet snabbt både intresse och tålamod.

Larsens pussel har ofta olika former på pusselbitarna och det gör pusslen extra roliga och spännande att lägga. En del pusselbitar är formade som djur och andra roliga saker. Det blir en extra utmaning för barnet att hitta vilka pusselbitar som föreställer något speciellt.