Pussel - Tyrannosaurus Rex (57 bitar)

89 kr

Är T-Rex din favoritdinosaurie, eller Velociraptorn? Eller hittar du en ny favorit när du lägger detta pussel? På bilderna står också vad arten heter.

57 bitar som inte är formade som vanliga pusselbitar -vissa är även formade som andra djur. Klurigt och kul! Kan du se vilka former pusselbitarna har?

Pusslet levereras i den ram där du även lägger pusslet. På så sätt tar det minimalt med plats vid förvaring.

Från Larsen

_____________________________________________


Larsen Pussel är en norsk pusseltillverkare som tillverkat pussel i norska Flekkefjord redan 1953. Larsen Pussel är fortfarande, 50 år senare, ett familjeföretag med målet att tillverka pussel av hög kvalitet och gärna med en pedagogisk inriktning.
Larsen gör kvalitetspussel av kraftig hårdkartong så att de blir både hållbara och lätta för barn att greppa.

Larsens pussel har ofta en ram som pusslet läggs i. Det gör att pusslet inte kommer i någon låda vilket gör att det tar minimalt med plats vid förvaring.

Något som kan vara bra att tänka på när man väljer pussel är att barn ofta hellre lägger ett lite lättare pussel många gånger än ett svårt. Om pusslet blir för svårt tappar mindre barnet snabbt både intresse och tålamod.

Larsens pussel har ofta olika former på pusselbitarna och det gör pusslen extra roliga och spännande att lägga. En del pusselbitar är formade som djur och andra roliga saker. Det blir en extra utmaning för barnet att hitta vilka pusselbitar som föreställer något speciellt.