Pussel - Hur fungerar vår kropp?

  • 89 kr

Spännande pussel med alla olika kroppsdelar och förklaringar var de olika delarna sitter. I mitten finns ett "vanligt" pussel där du ska lägga ihop motivet med

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Spännande pussel med alla olika kroppsdelar och förklaringar var de olika delarna sitter. I mitten finns ett "vanligt" pussel där du ska lägga ihop motivet med de två barnen. Runt mittenmotivet finns det en massa organ och skelettdelar och här gäller det att pussla ihop rätt bild med rätt namn. Pedagogiskt och kul!

Pusslet ligger i en ram och du lägger det också i ramen, så det blir lite lättare att hitta rätt bitar. Det tar inte heller mycket plats vid förvaring eftersom det kommer utan någon stor låda.

35 bitar

Från Larsen