Diamantpussel -Enhörningen och fjärilarna (500 bitar)

  • 179 kr

Pussel med magiskt  motiv föreställande en enhörning som springer fram ur en svärm av blommor och fjärilar. Ovanför lyser månen upp vägen till slottet i fj

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Pussel med magiskt  motiv föreställande en enhörning som springer fram ur en svärm av blommor och fjärilar. Ovanför lyser månen upp vägen till slottet i fjärran. Detta är ett pussel med förtrollande vackra färger -mysigt att pyssla med under ruggiga höstkvällar. Dröm dig bort för dig själv eller tillsammans med din vän eller familjen! 

Det som är speciellt med det här pusslet är att du kan klistra fast de medföljande diamanterna på motivet. Du väljer själv om du vill göra det innan du lägger pusslet eller om du vill dekorera det när det är lagt. 

Pusslet har 500 bitar

55 vackra stenar medföljer. Du väljer själv om du vill dekorera pusslet eller om du vill använda diamanterna till något helt annat.

Om du vill spara ditt färdiga pussel som en tavla följer det med medel och instruktioner för att göra detta. 

Det här fina pusslet är också perfekt att ge bort som present!

Från: Ravensburger