Runt Pussel - Gravitation (500 bitar)

  • 279 kr

Ett underbart vackert pussel. Här finns mycket att titta på samtidigt som du försöker förstå hur hela den här världen hänger ihop egentligen.Pusslet har 500 bit

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett underbart vackert pussel. Här finns mycket att titta på samtidigt som du försöker förstå hur hela den här världen hänger ihop egentligen.

Pusslet har 500 bitar.

Resultatet av ditt pusslande blir ett runt pussel som är 50 cm i diameter. 

Illustration av Cinta Vidal Agulló

Gjort av återvunnen papp och papper. 

Från spanska Londji.

_________________________________________________________

Londji

Leksaker för barn mellan 3 och 103 år.

Londji tillverkar fantasifulla, härliga leksaker som är både vackra och galna. Londji designar och tillverkar sina leksaker i Barcelona, Spanien.
Londji tillverkar innovativa, originella och säkra leksaker som får barnen att leka och skapa minnesvärda stunderna tillsammans.
Leksakerna tillverkas med stor omsorg med de bästa materialen. Tillverkningen sker med respekt för arbetsförhållandena och med stor hänsyn till vår miljö och vår planet eftersom Londji vill lämna en frisk planet till våra barn och barnbarn.