MysteriePussel - Lös mysteriet med den magiska enhörningen (759 bitar)

  • 0 kr

Det här är en perfekt blandning mellan pussel, spel och klurighet. Kan du pussla dig fram till rätt svar och lösa mysteriet? Pusslet blir till en variant av esc

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Det här är en perfekt blandning mellan pussel, spel och klurighet. Kan du pussla dig fram till rätt svar och lösa mysteriet? Pusslet blir till en variant av escape room -en trend som fascinerat människor över hela världen. Lägg pusslet för att hitta ledtrådar och lös sedan mysteriet med hjälp av dem. Det lagda pusslet kommer skilja sig från motivet på lådan när det gäller vissa detaljer, kan du hitta dem? Lådan innehåller ett häfte med historien bakom mysteriet, en QR-kod med speciell hjälp, och ett slutet kuvert med lösningen. Lycka till!

Underbart pussel att lägga tillsammans hela familjen. Fina färger och härliga detaljer. Och ett underbart mysterium att lösa ihop.

Storlek på det lagda pusslet: 70X50 cm

Från: Ravensburger