Pussel - En svängig orkester (35 bitar) från Djeco

  • 229 kr

Här har du ett härligt pussel i många glada färger där motivet är en orkester.  Det går nästan att höra de trallvänliga trudelutterna.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här har du ett härligt pussel i många glada färger där motivet är en orkester.  Det går nästan att höra de trallvänliga trudelutterna. Rävarna rockar, mössen musicerar, och kaninerna kompar!  

35 bitar att få ihop till ett härligt motiv. Musik ska byggas utav glädje!
Pusslet är målat i giftfria färger och läggs i en ram så du slipper någon stor kartong som tar mycket plats. Ett pussel med riktigt fin kvalité som tål att läggas många, många gånger.

Storlek på förpackningen är 40 x 28 x 1 cm

Från ca 3 år

Från: Djeco

_______________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.