Pussel - Katten och fåglarna (1000 bitar)

  • 199 kr

Ett fascinerande 1000-bitars pussel i ett extra långsmalt format (97 x 33 cm) med ett kul, naturtroget och mycket detaljrikt motiv som föreställer en skog.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett fascinerande 1000-bitars pussel i ett extra långsmalt format (97 x 33 cm) med ett kul, naturtroget och mycket detaljrikt motiv som föreställer en bit skog och de många olika fåglar och skygga djur som håller till där. 

Här är en katt på väg upp i ett träd. Hur reagerar alla fåglarna då?

En mängd olika djur och andra saker att hitta, beundra och vara nyfiken på. Du får med en poster av motivet i naturlig storlek som kan användas som referens när du lägger pusslet, dekoration på väggen eller som fusklapp (lägg pusslet ovanpå postern för att få ledtrådar till hur bitarna ska placeras). 

Pusslet håller en hög kvalitet som klarar att läggas om många gånger och är tillverkat i Europa av FSC®️ MIX certifierad kartong. 

Det avlånga formatet gör att du lättare ser hela motivet och inte behöver sträcka dig lika långt och för att lägga bitarna på rätt plats.