Pussel - Ovanför drömmarna (1000 bitar)

  • 249 kr

Ett vackert 1000-bitars pussel i ett extra långsmalt format (97 x 33 cm) med ett kul och detaljrikt motiv som föreställer ett land av fantasi och poesi.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett vackert 1000-bitars pussel i ett extra långsmalt format (97 x 33 cm) med ett kul och detaljrikt motiv som föreställer ett land av fantasi och poesi på andra sidan regnbågen, där gigantiska blommor berättar förtrollande historier. 

Du får med en poster av motivet i naturlig storlek som kan användas som referens när du lägger pusslet, dekoration på din vägg eller som en slags fusklapp (lägg pusslet ovanpå postern för att få ledtrådar till hur bitarna ska placeras). 

Pusslet håller en hög kvalitet som klarar att läggas om många gånger och är tillverkat i Europa av FSC®️ MIX certifierad kartong. Det avlånga formatet gör att du har lättare att se hela bilden och inte behöver sträcka dig lika långt och lika mycket för att lägga ut bitarna.

Från ca 9 år.