Pussel med intressanta fakta (1000 bitar)

  • 299 kr

Curiosity Cabinet of FactsPussla dig igenom denna samling av intressanta fakta. 1000+ bitarspussel som hela familjen kan ha roligt med.Här finns små intressanta

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Curiosity Cabinet of Facts

Pussla dig igenom denna samling av intressanta fakta. 1000+ bitarspussel som hela familjen kan ha roligt med.

Här finns små intressanta saker från äldre tider. Redan 1875 trycktes kort med bilder av skådespelerskor, idrottare och andra popkulturfigurer. Här finns också andra vetenskapliga ritningar, roliga fakta och instruktionsdiagram. Dessa kort blev snabbt värdefulla samlarobjekt; 2016 sålde ett cigarettkort med basebollspelaren Honus Wagner för 3,12 miljoner dollar. Här finns massor av intressant information. Bilderna och tonen i texten ger ett fönster till en svunnen tid.
Mycket kul pussel att lägga tillsammans en regnig dag. Kanske har den äldre generationen något att berätta för de som är yngre?
Det medföljer en 23 ”x 23” affisch med fakta

Från EeBoo

___________________________


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.