Pussel - Jag är en pirat! (100 bitar)

  • 289 kr

Fantastiskt fint pussel med pirater som har hamnat på en öde ö. Massor av roliga saker att leta efter, hitta och prata om. Underbara illustrationer av Joao

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fantastiskt fint pussel med pirater som har hamnat på en öde ö. Massor av roliga saker att leta efter, hitta och prata om. Underbara illustrationer av Joao Vaz de Carvalho. 

Pusslet är gjort av återanvänd papp och papper. 

Pusslet har 100 bitar.

Det färdiga pusslet blir 85 x 32 cm.

Från spanska Londji.

_________________________________________________________

Londji

Leksaker för barn mellan 3 och 103 år.

Londji tillverkar fantasifulla, härliga leksaker som är både vackra och galna. Londji designar och tillverkar sina leksaker i Barcelona, Spanien.
Londji tillverkar innovativa, originella och säkra leksaker som får barnen att leka och skapa minnesvärda stunderna tillsammans.
Leksakerna tillverkas med stor omsorg med de bästa materialen. Tillverkningen sker med respekt för arbetsförhållandena och med stor hänsyn till vår miljö och vår planet eftersom Londji vill lämna en frisk planet till våra barn och barnbarn.