Pocketstorlek - Enhörningspussel - 100 bitar från Londji

  • 149 kr

Underbart pussel med fantastiska illustrationer av enhörningen och alla vännerna. Vilka äventyr väntar oss från ryggen på vår enhörning? Praktisk liten låda.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbart pussel med fantastiska illustrationer av enhörningen och alla vännerna.

Vilka äventyr väntar oss från ryggen på vår enhörning? Många fantastiska djur och karaktärer kommer att följa med oss på en resa fylld av magi och möten med de mest extraordinära mytologiska varelser.

Låt fantasin följa med genom den vackra illustrationen och vakna upp till en värld som bara finns i drömmarnas land.

Ett pussel på 100 bitar i en liten kartong som inte tar mycket plats vid förvaring.

  • Illustration Sonja Wimmer
  • Från 6 till 106 år
  • Material: Återvunnen papp och papper
  • Storlek på det färdiga pusslet: 23,5 x 16,5 cm
  • Lådans storlek 13,5 x 13,5 x 3,5 cm

Från spanska Londji.

_________________________________________________________

Londji

Leksaker för barn mellan 3 och 103 år.

Londji tillverkar fantasifulla, härliga leksaker som är både vackra och galna. Londji designar och tillverkar sina leksaker i Barcelona, Spanien.
Londji tillverkar innovativa, originella och säkra leksaker som får barnen att leka och skapa minnesvärda stunderna tillsammans.
Leksakerna tillverkas med stor omsorg med de bästa materialen. Tillverkningen sker med respekt för arbetsförhållandena och med stor hänsyn till vår miljö och vår planet eftersom Londji vill lämna en frisk planet till våra barn och barnbarn.