Skapa din egen blomsterbukett

  • 199 kr

En underbar blomsterbukett med blommor som du skapar själv. Detta kreativa kit innehåller allt du behöver för att skapa en väldigt långlivad bukett.

En underbar blomsterbukett med blommor som du skapar själv. Detta kreativa kit innehåller allt du behöver för att skapa en väldigt långlivad bukett med över 30 pappersblommor med blad och en snygg vas att placera dem i. Använd kartnålen till att sticka hål i de utstansade delarna och trä sedan upp blad och blommor på stjälkarna av metalltråd för att skapa vackra blommor eller stjälkar med löv. En del av blommorna ska vikas ihop på olika sätt för att bilda mer tredimensionella former som ger variation till buketten. De metallglänsande detaljerna på vasen och blommorna ger resultatet en mer exklusiv finish. 

I det medföljande häftet finns steg-för-steg instruktioner och kreativa tips för att skapa flera olika sorters blommor och bladverk. 

Detta kit är tillverkat av FSC® certifierat papper och kartong. 

Innehåll: 5 ark med utstansade delar, 1 kartnål, 1 skyddande underlag i kartong, 8,6 meter vit pappers-lindad metalltråd, 1 vas att sätta ihop (bestående av ett kartongrör och en illustrerad utsida), 1 häfte med inspiration och steg-för-steg instruktioner i färgbilder.

Storlek på den färdiga buketten: 30 x 23 cm.

Från ca 7 år

Från franska Djeco.