Wallstickers - Här bor en liten tomtenisse

  • 79 kr

Efter en lång dags arbete återvänder den lille tomtenissen till sitt mysiga krypin i väggen.Dessa underbara wall-stickers är perfekta för att skapa mysig julstä

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Efter en lång dags arbete återvänder den lille tomtenissen till sitt mysiga krypin i väggen.

Dessa underbara wall-stickers är perfekta för att skapa mysig julstämning hemma. Alla kommer se att det precis har flyttat in en liten tomtenisse hos er!

Vinylväggklistermärkena har en matt yta så att de smälter in extra bra mot bakgrunden och nästan ser målade ut. Det är jättefint att sätta den lilla Nissedörren vid golvet eller ovanför golvlistan så att han har lätt att ta sig in och ut ur sitt hem :-)

Ta enkelt loss klistermärkena från bakgrunden och sätt fast dem på ett slätt underlag. Om du ångrar dig, eller när julen är slut, är det bara att ta bort dem igen.

Varje förpackning innehåller en dörr, en vespa, julklappssäck, skyltar, Nissens fotavtryck, dörrmatta, fönster, tvättlina med godisstänger, en släde full med presenter, säck med kol och en julklapp.

Totalt är det 14 olika delar i förpackningen.

Här finns måtten på några av sakerna så att du förstår hur stora de är:
Dörren är 9x14 cm
Fönstret är 23 x15 cm
Tvättlinan är 23 x 15 cm