Adventskalender med kuvert - Djuren i skogen (Fraktfritt)

  • 89 kr

Underbar adventskalender  med bär och blad och djuren som lever i skogen. Detta är ett dubbelvikt julkort med en adventskalender på framsidan med kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbar adventskalender  med bär och blad och djuren som lever i skogen.

Detta är ett dubbelvikt julkort med en adventskalender på framsidan och på insidan av kortet kan du skriva din hälsning till mottagaren.

På insidan av kortet finns texten "Wishing you a Merry Christmas and a Happy New Year".

Det medföljer ett vitt kuvert till adventskalendern.

Skicka den till en vän som ett tidigt julkort eller använd den själv för att dag för dag räkna ned tiden fram till julafton.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee