Sagorna - Små Adventskalendrar som julkort med kuvert - Välj vilket motiv du vill ha (Fraktfritt)

  • 49 kr

Julkalender med gammeldags motiv i klassiska härliga färger. Här får du följa änglar, tomtar, djur och barn i deras julförberedelser.Många olika!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Nu är nästan alla av den här sorten slut...

Tryck här för att komma till en liknande sorts kalendrar som kanske finns kvar...

Här finns sex olika små julkalendrar med sagomotiv att välja bland. På korten finns många olika sagor representerade. Kan du dem alla?

Alla har de ett gammeldags motiv i klassiska härliga färger. 

Förtrollande vackra små kort i ett fint litet julkortsformat och det medföljer ett kuvert om du vill posta det till någon. Kortet är dubbelt så att du kan skriva en hälsning på insidan av kortet.

Kalenderkorten är ca 17x11 cm.

Alla kalendrarna har glitter på motivet.

Pris per styck. Vilken är din favorit?

Från Korsch Verlag

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee