Skicka en papperslykta - Julens musikanter (Fraktfritt)

  • 69 kr

Här finns en söt liten papperslykta som du kan skicka till en vän. På så sätt blir detta både en julhälsning och en julklapp. Kuvert och kort medföljer.

Dela

Här finns en söt liten papperslykta som du kan skicka till en vän. På så sätt blir detta både en julhälsning och en julklapp. Kuvert och kort att skriva hälsningen på medföljer till lyktan.

Här spelar julens musikanter och tomtarna delar ut julklappar. Tonerna sticker upp lite över kanten vilket gör lyktan extra fin.

Den lilla bordslyktan av papper skapar en fin känsla och du kan sätta ett litet konstgjort värmeljus i den, så lyser den upp fint på kvällen. Enbart konstgjorda ljus får sättas i lyktan eftersom den lätt tar eld. 

Det följer inte med något konstljus men det medföljer ett kuvert och ett vykort med matchande motiv där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

Förpackningsstorlek: 10,70 x 15,40 x 0,10 cm

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee